عصاره (رب) میوه نسترن وحشی
این فرآورده، عصاره(رب) میـوه نسترن وحشی می باشد که بدون هـرگونه مـواد افـزودنـی (شکر، نمک، مواد نگهدارنده و …) بـرای نخستین بـار در ایـران به صـورت نیمه صنعتی درشرایط بهداشتی تولیـد و عرضـه شـده است . طعم خاص ایـن محصـول شبیه بـه رب انار ملس است و می توان از آن بـه عنـوان چاشنی در انواع غذاهـا نظیر فسنجان، مرغ، آش گیلدیک و طعم دهنده انواع کباب(جوجه، شیشلیک، چنجه و …) و تهیه یک نوشیدنی خاص و گوارا استفاده نمود همچنین مصرف آن بـه تنهایی حس دلپذیر یک ترشک ارگانیک سرشار از خـاصیت را در کـودکان و بزرگسالان ایجاد می نماید.
موارد مصرف
درمانی (طبق نتایج مقالات علمی و بازخورد مصرف کنندگان محصول)
– جهت کاهش قندخون در افراد دیابتیک پس از هر وعده غذایی یک قاشق غذاخوری میل نمایید(کاهش قند تا 50 واحد ایجاد می شود).
– جهت دفع سنگ کلیه و سنگ صفرا، قبل از هر وعده غذایی یک قاشق غذاخوری خالی یا در یک لیوان آب حل نموده و میل نمایید (سنگ های کلسیم اگزالات پس از حدود سه روز مصرف مداوم شروع به دفع شدن می کند).
مصرف مداوم روزانه باعث کاهش آنزیم های سمی کبد و بهبود بیماری های دستگاه گوارش و آرتریت و افزایش سوخت و ساز بدن (متابولیسم) می شود و به دلیل وجود مقادیر زیاد آنتی اکسیدانت در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان سودمند است.
چاشنی غذا: طعم خاص این محصول شبیه رب انار ملس است و می توان از آن در انواع غذاها نظیر فسنجان، قیمه، مرغ، آش گیلدیک، طعم دهنده انواع کباب (جوجه، شیشلیک، چنجه و…)، سس سالاد و … استفاده نمود.
نوشیدنی خاص و گوارا: جهت تهیه یک نوشیدنی خوشمزه یک قاشق غذاخوری در یک لیوان آب حل نمائید. در صورت تمایل می توانید به مقدار دلخواه شکر یا نمک اضافه کنید.
تنقلات: به عنوان ترشک سالم و ارگانیک برای کودکان و مشتاقان مزه ملس
طبق تحقیقات علمی، میوه نسترن وحشی سرشار از ویتامین C و A، B1، B2، B3 است و در کاهش قند خون در افـراد دیابتیک و بهبود بیماری سنگ کلیه وکاهش آنزیم هـای سمـی کبد و بهبود بیماری هـای دستگـاه گوارش و آرتریت و درافزایش سوخت و ساز بدن (متابولیسم) بسیار مؤثر بوده و به دلیل وجود مقادیر زیاد آنتی اکسیدانت در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان سودمند است.
همچنین طبق توصیه پزشکان طب سنتی مصرف این محصول برای رژیم کتوزیست (کتوژنیک) مناسب می باشد.
دیدگاه خود را بنویسید